Atlanta Hawks Se for å fortsette å vinne Streak Against Pacers

27/12/2018 0
Atlanta Hawks prøver noe nytt i løpet av de tre siste spillene denne sesongen, spiller god basketball. Hawks har sett sammenhengende og vant tre på rad for Coach Pierce.
 
Atlanta Hawks sitter 12. i øst på (9-23), med tre av sine 9-vinner som kommer i sine siste tre kamper. Nå vil Hawks bringe en vinnestrek tilbake til Atlanta som de tar på et playoff-bundet Pacer-lag.
 
Å se på Hawks satt sammen tre seier på rad har vært morsomt for en Hawk's fan base som er vedvarende det som allerede er en veldig lang sesong.
 
Forsøk på å sette fire seire sammen vil være en utfordring som Hawks vil ta på Pacers i kveld i Atlanta.
 
John Collins og Trae Young har ført veien for Hawks så langt denne sesongen med Collins i gjennomsnitt 18 poeng og Young gjennomsnittlig 15 poeng et spill.
 
Collins eksemplifiserer hva coachingpersonalet preker til denne svært unge Hawks-rosteren. Han hustler hele tiden, spiller en tøff forsvarsmakt og gir laget et stort behov for trussel å score i malingen.
 
Young er mer en finessespiller som tilbyr laget en scorer som kan lette bedre enn de fleste poengvakter rundt League.
 
Hans evne til å finne den åpne mannen og sette opp lagkameratene er forvirrende for en nybegynner. Hvis Hawks kommer til å fortsette å slå sammen, vinner det fordi Collins og Young fører vei for en liste med kastruller.
 
Kveldens kamp mot Pacers vil være en god test etter at laget har slått veiviserne, stemplene og Knicks.
 
Trae Young må fortsette å bli bedre og lede den første enheten, dette gjelder spesielt mens John Collins kjemper gjennom en skade. Young er Hawks fremtid, og han vil fortsette å vise hvorfor i kveld i Atlanta.