Beyonce er interessert i å kjøpe en innsats i Houston Rockets

03/08/2017 0
Pop superstjernen Beyonce, en Houston-innfødt, muller en investering i National Basketball Association's Rockets nba drakter, ifølge folk kjent med saken.
 
Rockets-eier Les Alexander, en tidligere bondhandler, sa i forrige måned han solgte laget blant en økning i franchiseverdier på tvers av sport. Klubbens popularitet i Kina kan presse salgsprisen forbi rekordet 2 milliarder dollar Steve Ballmer betalte for Los Angeles Clippers for tre år siden.
 
Alexander betalte $ 85 millioner for rakettene i 1993.
 
Det er vanlig for kjendiser å gjøre små investeringer i idrettslag. Beyonces ektemann, Jay-Z, f. Eks. Ble født i Brooklyn, og en gang holdt en mindre enn 1 prosent eierandel i basketballnett. Han solgte sin andel av laget etter å ha startet Roc Nation, som representerer utøvere.
 
Det er mange andre eksempler: Popstjerne Justin Timberlake, som er innfødt i Memphis Houston Rockets Basketball Drakter, Tennessee, eier et stykke basketballens Grizzlies; Tennisspillere Venus og Serena Williams, samt Jennifer Lopez, er investorer i fotballens Miami Dolphins; Og skuespiller Will Ferrell har en innsats i Major League Soccer's Los Angeles Football Club.
 
Rocketene nektet å kommentere. Beyonce's publicist, Yvette Noel-Schure, reagerte ikke umiddelbart på en e-postsøkende kommentar. Entertainerens representanter ved Sony Music Entertainment nektet å kommentere. En talskvinne for mannen hennes, Jay-Z, reagerte ikke umiddelbart.
 
Alexanders beslutning om å selge laget, som inkluderer All Stars James Harden og Chris Paul, overrasket mange rundt NBA. Det har generert en bevy av global interesse blant ville være kjøpere, sier sportsbanker.
 
Den som vinner på å få rakettene, kan selge det som kalles aksjeselskap, som hjelper hovedinvesteringen til å hente tilbake noen av investeringen uten å gi kontroll over franchisen.
 
Beyonce, som har utført seg på en Rockets-jersey, vil legge til superstar sizzle til noen eierskap, som sannsynligvis hjelper teamet med lokal og internasjonal markedsføring.
 
Hun er en av de mest innflytelsesrike kjendiser, og på linje med fotballstjernen Lionel Messi, ifølge Marketing Arms Celebrity DBI-database. Hun står 150th ut av mer enn 4000 berømtheter, og er spesielt effektiv når kvinner er i alderen 13 og 17 år.
 
Ifølge Forbes er Beyonce nest til Sean "Diddy" Combs på sin 2017-liste med høyest betalte kjendiser på $ 105 millioner. Hennes nettoverdi er $ 350 millioner, sier Forbes. Jay-Z er verdt $ 810 millioner.