Chuck Hayes slutter Rockets 'ansatte som personellspion

02/09/2017 0
Tidligere Rockets power forward og fan favoritt Chuck Hayes har returnert til laget som prospiller personell scout.
 
Hayes, som hadde en lignende posisjon med Denver Nuggets i fjor nba drakter, vil fortsette å evaluere NBA og andre spillere for Rockets, med litt arbeid i spillerutvikling, sa Rockets visepresident Gersson Rosas.
 
"Vi verdsetter ham ikke bare som spiller, men hans profil og bakgrunn er ekstremt verdifull for det vi gjør på personalsiden," sa Rosas. Han er en fyr som har et annet perspektiv. Han har vært i ligaen i 10 år, forstår spillet. Han er en fyr som lenge har kjent at han ønsket å gjøre noe i ligaen etter at hans (spillende) karriere var over og forberedt i henhold til dette. Vi ser en fyr med mye talent, mye karakter og mye oppå når det gjelder hans rolle i frontkontoret. "
Hayes spilte syv sesonger med Rockets (inkludert to spill som fyllte inn når rakettene ble shorthanded i 2015-16) som en undrafted fri agent ut av Kentucky.
 
En fremragende defensiv spiller og kort det korteste startpunktet i NBA-historien på 6-6, gjennomsnittlig han 3,7 poeng og fem returer i sin karriere med tre lag.
 
Den SEC Defensive Player of the Year i 2004 Houston Rockets Basketball Drakter, bundet han Alex Groza til Kentucky-platen for sammenhengende starter (110) og er i topp 10 på Kentucky i rebounds, stjeler og blokkerte skudd.
 
"Han vil fortsatt gjøre noen spillerutvikling med oss, slik tidsplanen tillater det," sa Rosas. "Langsiktig vil han trene. Vi har en filosofi. En rekke av de mest
vellykkede trenere i ligaen har erfaring med personell. Når han bestemmer seg for å trene, blir han bedre forberedt. Å være i D-League, måtte gjøre det i NBA, han vil være veldig bra. "