Dallas Mavericks bør handle en stor

18/10/2017 0
Dallas Mavericks bestemte seg på mandag for å konvertere kontrakten til Gian Clavell til en toveis kontrakt. Dette gjorde rosteren i Dallas offisiell på vei inn i home opener på onsdag kveld.
 
Med Clavell flytte inn i den siste toveispunktet, betydde dette at alle Salah Mejri, Jeff Withey og Maxi Kleber gjorde den offisielle 15-manners ruten. Dette er i tillegg til Josh McRoberts, Dwight Powell og Nerlens Noel som alle kommer fra benken også.
 
Dette betyr at seks av de ti ikke-starterne på laget er 6'10 "eller høyere.
 
De andre fire ikke-starterne på laget er Yogi Ferrell (6'0 "), J.J. Barea (6'0 "), Devin Harris (6'3") og Dorian Finney-Smith (6'8 "). For øyeblikket er Harris backet tre med Finney-Smith den eneste lange fløyen på benken som kan spille de tre og fire.
 
Dette er grunnen til at Dallas burde bytte en av sine bigs for en annen vinge.
 
Nerlens Noel går ikke hvor som helst. Siden Jeff Withey og Maxi Kleber ble signert i løpet av offseasonen, kan de ikke flyttes til desember. Jeg skal fortsette å krysse McRoberts for øyeblikket bare fordi kontrakten hans virkelig kunne komme til nytte ved handelsfristen.
 
Dette etterlater deg med Dwight Powell og Salah Mejri.
 
Dwight Powell er fortsatt bare 26 år gammel, men skyldes omtrent $ 30 millioner i løpet av de neste tre årene. Hans kontrakt kan være vanskeligere å handle, men det betyr ikke at du ikke kan finne et annet lag i en lignende situasjon med en vinge.
 
Ville en Dwight Powell rett opp for Moe Harkless eller Alec Burks jobbe for begge sider? Hva med å hjelpe Oklahoma City med deres forside domstol dybde i Powell for Alex Abrines og Josh Huestis?
 
Dallas er kanskje ikke klar til å gi opp på Powell ennå, og kontrakten hans er vanskeligere å handle, derfor handler Salah Mejri mest fornuftig. Med en lønn på 1,4 millioner dollar i år, før man slo et begrenset ledig byrå, ville lagene være interessert i den fryktløse skuddblokkeren fra benken.
 
Returen ville ikke være massiv, men du kan fortsatt få en dyktig vinge tilbake i avtalen.
 
Jerami Grant i Oklahoma City, Furkan Korkmaz i Philadelphia, Rashad Vaughn i Milwaukee og Semi Ojeleye i Boston er alle spillere som Mejri kunne handles rett opp for, og deres respekterte lag har et behov for Mejri.