Dybde en nøkkelstyrke for OKC Thunder i henhold til The Ringer

06/09/2018 0
Når du går inn i den andre delen av et nytt kapittel for OKC Thunder, kan vi bare håpe gode ting fortsatt kommer. Men hvis i fjor lærte oss noe, kan ingen utfall utelukkes.
 
Uansett hva som skjedde med old school, hard-nosed basketball da motstandere hatet hverandre og ville gjøre noe for å vinne? Svaret på dette spørsmålet er Russell Westbrook. Uansett situasjonen når Westbrook tar gulvet, hater han alle som står i sin måte å vinne.
 
Westbrook smittsomme lidenskap tar over hele franchisen, fra lagkameratene til fansen. Det er hans konkurransedyktige stasjon som har fortsatt å holde laget konkurransedyktig. Og det er naturen til hans hensynsløse spillestil som holder nasjonal oppmerksomhet. I Ringers siste utsikter på Thunder, kan ingen utfall utelukkes.
 
Siden torden spiller opp og ned med Westbrooks forestilling, er det ikke rart at laget slitt til tider i fjor. Men med Andre Roberson kommer tilbake, nye ansikter på laget og retur på Paul George, er dybden nå en styrke for Oklahoma City.
 
Mellom internett og TV-personligheter fortsetter Westbrook-hateren å minne oss om hvor lav torden går når den fryktløse lederen ikke tar bilder. Det som ikke snakkes om så mye, er imidlertid den andre siden av den mynten.
 
Ja, det er tider da Westbrook motors fører til uforsvarte omsetninger eller dårlige skudd. Men når han lager skudd og gjør alt riktig, er Thunder nesten uslåelig.
 
Hvis den møten skjer for å komme opp hodet under en kritisk tid i playoffs, kan det være Westbrooks hensynsløse forlat som slår av Warriors. Og for de som tror Warriors burde bare bli levert troféet nå, husk at Rockets hadde dem på tauene før Chris Paul gikk ned med en skade.