Er James Hardens stripe påvirket produksjonen av lagkameratene s

18/02/2019 0
I løpet av de siste to månedene har James Harden plassert seg i sjeldne selskaper. Den syv-timers all-stjerne scoret minst 30 poeng i sitt 31. etterfølgende spill, og sluttet Wilt Chamberlain (1962) til den nest lengste streken i NBA-historien.
 
Onsdag kveld, den regjerende MVP la til en annen klassisk prestasjon til hans CV, scoring 42 poeng i et spill mot Minnesota Timberwolves. Imidlertid, som Harden begeistret fans ved å registrere sin 22. 40-poengsutvikling av sesongen, var det viktigste resultatet av spillet at Houston Rockets ble beseiret 121-111 av Timberwolves.
 
Så ja, tallene var attraktive og det var morsomt å se Harden vende Target Center til hans personlige lekeplass, men kampen endte med et annet skuffende tap mot et mindre team for Rockets. Og etter å ha spilt bare .500 ball over de siste åtte kamper, er det på tide å stille spørsmål om Hardens spillestil begynner å påvirke Rockets på en negativ måte.
 
Når Harden startet sin stripe i midten av desember, var rakettene i desperat behov for å gjenvinne sine mesterskapsforsøk fra sesongen før. Houston stod under .500 med en 13-14 plate, og så ut som et lag på vei rett til utkastet til lotteriet. Heldigvis, i en nødsituasjon, begynte Hardens streak med en 50-punkts ytelse, og Rockets spilte en 126-111 seier over Los Angeles Lakers.
 
I begynnelsen virket Hardens scoring-spree som den perfekte oppskriften på Houstons suksess. Etter seieren mot Lakers, vunnet rakettene ni av deres neste 10 kamper, som inkluderte en 135-134 overtidssjanse over Golden State Warriors. Harden førte rakettene til vinneren med en episk 44 poeng, 15 assists og 10 returer i Oracle Arena.