Golden State Warriors tilbyr Quinn Cook ny kontrakt

06/04/2018 0
Quinn Cook er en av de positive overraskelsene til Golden State Warriors. The Guard spiller fortsatt med en toveis kontrakt, men mesteren vil gjøre dette til en ekte flerårig kontrakt.
 
Dette er rapportert av Chris Haynes og Marc J. Spears fra ESPN. Følgelig vil Warriors rapportere utførelse innen 10. april, for å bruke Cook i playoffs. Det er allerede enighet om et arbeidspapir i to år.
 
De to kontraktene ble re-lansert før denne sesongen, slik at lagene kan bruke en spiller i G-League og NBA. En spiller med en slik kontrakt kan imidlertid bruke maksimalt 45 dager med NBA-laget.
 
Den 25 år gamle Cook ville være den første spilleren i historien, som ville tjene en deltakelse i playoffs med en slik kontrakt. Krigerne må likevel gjøre plass til Cook i sitt lag som de allerede har satt 15 garanterte seter. Nylig ble det spekulert at Omri Casspi kunne bli sparket for det.
 
Cook overbevist i erstatning av Stephen Curry og scoret tosifret i de siste 11 spillene. Med den to-tiden MVP sannsynligvis å være egnet for andre runde av play-offs, spiller Cook, som en startbilde på den første, en viktig rolle for mesteren.
 
I totalt 29 oppdrag denne sesongen, satte Guard på 8,9 poeng og 2,5 assisterer i gjennomsnitt. I sesongen 2016/17 Cook avsluttet på toppen av det totalt 14 spill for Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans.