Houston Rockets vil rapportere til Team USA treningsleir

12/06/2019 0
Houston Rockets vil ha flere representanter da Team USA starter treningsleiren her om noen måneder. Hvem vil trolig gjøre den endelige kuttet for truppen?
Houston Rockets er i butikken for enda en travel sommer. En del av busyness kommer med offseason flytter laget ser etter å gjøre mens det er noen morsomme, som Rockets har tre representanter for Team USA treningsleiren som vil finne sted tidlig i august.
 
James Harden er det åpenbare hovedstykket fra Rockets som vil være til stede og vil gjøre det endelige kuttet for Team USA-rosteren. De to andre fra laget som skal være på treningsleir er Eric Gordon og P.J. Tucker.
 
P.J. Tucker er den typen fyr som du alltid elsker å ha på gulvet. I et lag som er fullt av superstjerner, kan Team USA bruke Tucker til å gjøre ting som ikke kommer opp i boksene, alltid. Han vil sannsynligvis ikke gjøre den endelige ruteren, men du vet aldri! Kenneth Faried laget et lag ett år i 2014.
 
Eric Gordon kunne gi laget et flott skudd. EG bringer vanligvis litt ekstra langskuddskudd, så den kortere internasjonale 3-punktslinjen kan være litt lettelse for ham. Han får muligheten til å jobbe seg inn på laget, men som Tucker vil det nok være et langt skudd.
 
Dette er en interessant kunngjøring for Rockets akkurat nå, da de forventes å handle med en av Gordon, Tucker og Clint Capela. Det ville være litt vanskelig hvis dagens Rockets er på treningsleir med noen handlet nylig.
 
Rocketene har også blitt ryktet for å være på utkikk etter utvidelser med Gordon og Tucker, så kanskje begge vil bli på laget neste sesong. Vi må vente og se for tidlig i august, men gratulerer med de tre for å bli oppkalt til startlaget!