Houston Rockets vs. Milwaukee Bucks forhåndsvisning av spillet

25/10/2019 0
Velkommen til nok en sesong av NBA-basketball på The Dream Shake. Enten du har vært her i mange år eller det er første gang, kan du gjerne delta i diskusjonen i kommentarfeltet. Vi har en stor kjerne av regelmessige og tilbakevendende lesere, og vi ønsker alltid å utvide vår lille familie til å inkludere deg. Så lenge du holder deg fin (ingen personangrep, slurver osv.), Kommer vi til å gå bra. Vi lar deg til og med banne, i motsetning til de fleste andre SB Nation-blogger.
 
Milwaukee Bucks kommer av en bemerkelsesverdig sesong der de vant 60 kamper og eide den beste rekorden i NBA. Anført av deres MVP Giannis Antetokounmpo, steamrolled de håpløse Pistons, hoppet tilbake fra et Game 1-tap for å levere en gentleman-sweep til Boston og tok en 2-0 ledelse mot Toronto Raptors i Eastern Conference Finals. Deretter dro Raps tilbake til Canada og startet et løp på åtte seire på 10 for å ta det første mesterskapet i franchisehistorie.
 
Gjør ingen feil: Bucks var det beste laget i øst forrige sesong med bred margin. Raptors ble varme (Fred Van Vleet gikk supernova) og resten er historie. Akkurat som Rockets gjorde forrige sesong, prøver Bucks å løpe den tilbake på vei til et mesterskap. De mistet Malcolm Brogdon til Indiana, og Eric Bledsoe er ute etter å begynne året (oppdatering: han er faktisk tilgjengelig i kveld, så den opprinnelige timeplanen jeg så var av), men tilleggene til Wesley Matthews, Kyle Korver og Robin Lopez burde hjelpe dem å holde jordet under kverna i den ordinære sesongen og i digelen etter høysesongen.
 
Milwaukee figurerer for å være topplaget i Østen. Som de fleste år er det ikke mange gode lag øst for Mississippi-elven, men i det minste kan øst produsere et par konkurrenter. The Bucks vil være fremtredende i sluttspillet, og alt annet enn Finals-utseende vil sannsynligvis være en fiasko. Deres eneste virkelige konkurranse er Philadelphia, som vil måtte bruke mesteparten av sesongen på å finne ut hvordan de kan integrere Al Horford i et lag som tapte Jimmy Butler.
 
TDS-forfatterne kom med sesongspådommer tidligere denne uken, og jeg oppfordrer deg til å sjekke dem ut. For å koke alt sammen, vil Houston suksess denne sesongen redusere evnen til å legge Russell Westbrook inn i blandingen. Houston kjernen av James Harden, Eric Gordon, P. J. Tucker og Clint Capela får selskap av Russ og Danuel House, som må ta et sprang hvis Houston skal komme gjennom den overfylte Western Conference.
 
Det er litt problemer med å brygge for Houston, ettersom Daryl Moreys situasjon vil henge over franchisen i årevis og Mike D’Antoni jobber det siste året av sin kontrakt billige Houston Rockets Basketball Drakter. Hvis Houston sakte kommer ut av porten, er det en mulighet for at Houston's reise til et tredje mesterskap kan avspore før det noen gang kommer i gang.