James Harden sier å legge Carmelo Anthony til Rockets vil være &

24/08/2018 0
Regjerende NBA MVP James Harden ser ingen grunn til at Carmelo Houston Rockets Basketball Drakter Anthony vil ha problemer med å tilpasse seg Houston Rockets.
 
Å snakke med Players Tribune, Harden sa at det vil være "lett" å akkordere Anthony inn i rotasjonen fordi Rockets er et lag med "mange høye IQ-gutter rundt" allerede.
 
The Rockets kunngjorde Anthonys underskrift den 13. august etter at Atlanta Hawks kjøpte ut det siste året i kontrakten sin i forrige måned.
 
Selv før Anthony officielt kom til Houston, har Harden snakket om hvor lett hans overgang til laget ville være.
 
"Det handler om kommunikasjon," fortalte Harden journalister i juli. "Selvfølgelig er det mange egoer, mange talent. Men noe av det må avlives for å komme seg til hvor vi må gå. Åpenbart vet alle i verden hva Carmelo bringer, hvor begavet og talentfull han er , og han har fortsatt mye mer å gå. "
 
Anthony største utfordring vil få sin scoring touch tilbake. All-Star 10-timen var i gjennomsnitt karriere-lav 16,2 poeng per kamp og skutt en karriere-verste 40,4 prosent med Oklahoma City Thunder sist sesong.
 
Det var spørsmål i fjor om hvor godt Harden og Chris Paul ville justere å spille sammen Basketball trøye. Det eksperimentet førte til at Rockets vant en franchise-rekord 65 spill i løpet av den vanlige sesongen og nådde Game 7 i Western Conference Finals.