Miami Heat Rykter: Heat Er mørke hester å signere Paul Millsap

09/06/2017 0
Til tross for at NBAs gratis byrå ikke starter i mer enn tre uker, er det nok spekulasjoner om hvilke spillere som kan ledes til nye lag, inkludert de som involverer Miami Heat. I Heats tilfelle er en mørk hestekandidat som er kastet inn i blandingen, Atlanta Hawks power forward Paul Millsap.
 
Dan Favale of Bleacher Report skriver at signering av 32-åringen Millsap ville tydeligvis bety at Miami ikke ville kunne registrere Dion Waiters igjen og kanskje ikke ha plass til å beholde James Johnson. Men det faktum at Millsap har vært en mye mer konsistent utøver for mye av sin 11 årige karriere billige Miami Heat Basketball Drakter, ville gjøre ham til en verdifull ressurs for å skaffe seg, med gjennomsnittlig 14,2 poeng og 7,5 returer i løpet av sin karriere. Han kommer fra en sesong der han i gjennomsnitt 18,1 poeng og 7,7 rebounds.
 
Millsap gjorde $ 19 millioner i løpet av sesongen 2015-16 og $ 20.072 millioner i løpet av sesongen, så det vil koste mye for Heat å lokke ham til Miami. En maksimal avtale for ham ville koste minst $ 35,4 millioner, som ville spise opp en betydelig del av pengene som Miami har tilgjengelig. Gitt hans alder, kan prisen være for høy, selv om det sannsynligvis forventes å koste minst $ 30 millioner per år for å signere ham.
 
En mulighet er å håndtere de ofte skadede Josh McRoberts for å gi litt lønnsomhet, noe som kunne tenke på å holde Johnson i brettet. Selvfølgelig er betegnelsen av mørk hest ment å indikere at slike avtaler kan være mer ønskesøkt enn virkeligheten. Men Heat president Pat Riley har alltid drømt stort, noe som betyr at Millsap kan bli sett på som en spiller som kan gjøre forskjell neste sesong.