Mitt bryllup inneholdt en overraskelseserklæring fra Daryl Morey

01/08/2018 0
På lørdag ble jeg gift. Mine venner gjorde en perfekt dag både nba drakter morsom og autentisk ved å sikre og lese en uttalelse fra Houston Rockets daglig leder Daryl Morey under bryllupsseremonien.
 
Jeg vokste opp til Houston Rockets-spill på toppmøtet, og deretter Toyota-senteret. Jeg lyttet til 1994-mesterskapet på radio fra en Boy Scout sommerleir. 1995-tittelen jeg så på mens jeg sto på et salongbord.
 
Under college så jeg en gang opp fra et kortbord i et mindre-lisensiert Houston-pokerhus og anerkjente Matt Maloney som tok plass ved bordet.
 
I en alder av 33 år kan jeg fremdeles ha på seg Clyde Drexler blå jersey billige Houston Rockets Basketball Drakter. Jeg fikk bursdagen min i middelskolen. Jeg er monsteret som eier en Rockets-trøye for katten sin, og de siste fem årene har jeg vært en uberegnelig forfatter for The Dream Shake.
 
Livet tar noen morsomme svinger. Jeg dro Houston for 11 år siden og har bodd i 7 stater siden da. Jeg er opptatt av å ha blitt forelsket i min kone og hennes hjemstat Montana, hvor vi bor.
 
Tenk deg min overraskelse når jeg står i et felt på en fjellbukta i Montana, en venn jeg har hatt siden grunnskolen bryter ut en gratulerende bryllupserklæring fra Daryl Morey under seremonien.
 
Jeg må takke Dr. Sam Cook som sikret uttalelsen og er stolt av Edinburg, Texas, og Michael Jaynes, en livslang venn som eide Dreamcast, spilte vi utallige kamper av NBA 2K på. Ikke NBA 2K serien, den opprinnelige NBA 2K med Allen Iverson på forsiden.
 
Å ja, og Daryl Morey. Ikke bare er han NBAs beste daglig leder, men noen som er klart villig til å omfavne sin underlige kjendis og tillate andre å ha det bra med det.