Nba drakter norge, Bradley Beal: Celtics vil gjøre det fysisk, s

05/05/2017 0
WASHINGTON - Guard Bradley Beal mener at Washington Wizards må "presse tilbake" mot Boston Celtics 'fysikalitet hvis Wizards håper å samle seg fra et 0-2-underskudd i en semifinal-serie i Øst-konferansen.
 
Beal var begrenset til 14 poeng på 4-of-15-skyting på 47 minutter og Basketball trøye savnet en buzzer-beater på slutten av reguleringen i Washingtons overtidstap i Game 2 på tirsdag.
 
Speaking på Washingtons morgen shootaround før torsdagens spill 3 (8:00 ET, ESPN), Beal sa at Celtics gjør spillene "litt ekkel" og vil at guiderne skal svare i form.
 
"Å gripe og holde, det er en del av seighet. Det er deres måte å ta oss ut av spillet," sa Beal, som er gjennomsnittlig 25,8 poeng per kamp i postseasonen. "De vil gjøre det fysisk, vil gjøre det litt ekkelt. Vi må være på samme måte. Vi må være fysiske, vi må holde, ta en liten bit, slå menn. Hold det rent, men sørg for at du er sikker De føler oss. "
 
Lagt til Beal: "Vi blir fouled mye, men det er playoffs. Vi kan ikke klage, kan ikke være passive. Vi må presse tilbake."
 
Beal understreket at han ikke følte at Celtics hadde vært skittent med sitt lek, men mener at guvernørene bare må øke sin egen fysikk, spesielt etter 5-fots-9-poengvakten. Isaiah Thomas scoret 53 poeng på tirsdag kveld.
 
John Wall scoret 40 poeng for Wizards i Game 2, men var stille i fjerde kvartal og overtid da Thomas produserte 29 av hans poeng for å lede Boston til seier. Vegg gikk ikke gjennom lagets skyting torsdag og sa at han er "litt bøyd" med mindre håndledd og ankelproblemer, men ingenting som ville hindre ham i å spille i Game 3.
 
"De er mer fysiske enn hva laget vårt er," sa Wall. "De gir ikke opp enkle layups som vi har. Jeg tror vi må ta en annen tilnærming, ikke prøver å skade noen, bare spiller fysisk og smart basketball."
 
Celtics anerkjente onsdag før deres off-day praksis i Washington at de har forsøkt å gjøre ting vanskelig for Beal i denne serien.
 
"Når vi hører at hans sett blir kalt - jeg tror bare at vår bevissthet om hans lekekalling er veldig høy. Jeg tror at hver fyr på retten er på en streng med ham," sa Boston swingman Jae Crowder. "Vi prøver å gjøre det så tøft som mulig for ham, fordi vi vet at han kan få det til å gå. Bare hold forskjellige kropper på ham, hold forskjellig utseende, og ikke la han føle seg komfortabel."
 
Celtics trener Brad Stevens sa at Celtics har forsøkt å gjøre det så tøft som mulig på Beal, og han er usannsynlig å savne noen av de skuddene han savnet i Game 2.
 
Når det gjelder hvordan veiviserne kan bremse Thomas, som er i gjennomsnitt 43 poeng i de to første spillene i serien, sa Beal at det ikke er noe lett svar.
 
"Han er liten, han er rask," sa Beal. "Han har en veldig god forandring av tempo, retningsendring, han kan stoppe på en krone, trekke opp. Han er veldig vanskelig, så tøft som det må vi inneholde han. Vi må gjøre vårt beste for å få det ut av hans hender."
 
Til tross for all den ekstracurricular aktivitet som skjedde under vanlige sesongmøter mellom de to lagene, har Celtics og Wizards for det meste spilte bra i denne playoff-serien.
 
Al Horford og Markieff Morris snakker ikke akkurat etter at Morris har trukket Horford inn i mengden i Game 2, og Thomas fikk senere en dobbel teknisk med Morris.
 
Begge lagene har imidlertid klart å billige Boston Celtics Basketball Drakter inneholde sine følelser tidlig i serien til tross for det fysiske spillet.