New Orleans Pelicans: Re-signering Jrue Holiday er bare det førs

05/07/2017 0
New Orleans Pelicans front office gjorde det voldsomt at deres nr. 1-prioritet denne Basketball trøye offseasonen var å låse opp Jrue Holiday langsiktig. De oppnådde dette målet 1. juli ved å signere Holiday til en heftig femårig, $ 126 millioner forlengelse.
 
Med forlengelsen har pelikanene låst seg inn i en kjerne av Anthony Davis, Jrue Holiday og DeMarcus Cousins. Det er en veldig talentfull kjerne, men pelikanenes vei til playoffs blir stadig tøffere om dagen.
 
Andre lotteri lag Denver og Minnesota hver lagt All-Star talent fra Eastern Conference. Torden la også til Paul George uten å miste noen store brikker. Dette er dårlige nyheter for New Orleans, som har svært lite økonomisk fleksibilitet for å legge til gratis agenter. Daglig leder Dell Demps trenger å bli kreativ i hvordan han bygger rundt sin talentfulle trio.
 
New Orleans tok den sikre ruten ved å re-opping Holiday, som ikke var et dårlig alternativ. Det er romblings om at han blir overbetalt, men 26-årige toveis vakter kommer ikke billig. Betalingsferie store penger ville ikke være et problem hvis pelikaner ikke hadde slått ut på tidligere tilbud på gratis agenter.
 
Pelicans har Omer Asik på boka i et år på $ 12 millioner i året, noe som er potensielt den verste kontrakten i NBA. Siste offseason de shelled ut fire år og $ 48 millioner til Solomon Hill, som ikke klarte å leve opp til forventningene. Det er ikke Holiday-kontrakten som burde bli kritisert, det er de dårlige investeringene til andre deler av rosteren som har satt New Orleans i cap hell med liten sjanse til å forbedre.
 
Pelicans har fortsatt Mid-Level Exception og base-nivå unntak for å legge til deler denne offseason. Det er imidlertid lite sannsynlig at de finner en forskjellmaker med de pengene. Utenfor de beste frie agenter er det ingen som definitivt gjør Pelicans til en playoff-lås.
 
En annen bekymring med handler er at Pelicans roster mangler klar oppside New Orleans Pelicans Basketball Drakter utenfor Holiday, Davis og Cousins. Cheick Diallo og Frank Jackson har potensial, men begge er minst to år unna å være NBA-klare.