Se på James sønn vokse opp og konkurrere med den gamle mannen om

08/08/2018 0
James eldste sønn, Brownie, valgte å bli med på Crossroads Middle School i Santa Monica-området i Los Angeles nba drakter. Dette er en Los Angeles basketball skole hvor Brownie vil starte et nytt liv for læring og basketball, og dette er hvor James er i år. En av de viktigste grunnene til å velge Lakers om sommeren. Han håper at hans sønn vil få en bedre basketballopplæring og håper å konkurrere med hverandre i fremtiden.
 
Kanskje du ikke vet mye om Brownie, men jeg tror du må ha sett hans spillevideoer på sosiale medier, inkludert Brownie dunk som pleide å skjerme det sosiale nettverket i forrige uke, kaste ballen høyt og løpende, ta av, handedly buckled, hele settet av trekk på en gang, viser at den yngre Brownie allerede har overgått kroppens talent og basketball ferdigheter hos de fleste av hans jevnaldrende.
 
Fans kan alltid finne skyggen av James i Brownie spille video, og håper at Brownie kan spille som sin far, dette er forventningene til fansen, de håper å bli vitne til en annen James-historie i fremtiden.
 
Faktisk Brownie er veldig lik hans far på noen steder, han er glad for å dele ballen, kan finne sine lagkamerater så nøyaktig som James, og passere ballen ut. Kroppen hans er sterk, han kan fullføre et oppslag i fysisk konfrontasjon og være god til å utnytte den. Samtidig har han også en god utvendig skyting, enten det er å fange ballen eller dribble skyting, kan fullføre poengsummen.
 
I sommer vant Brownies lag mesterskapet i USBA nasjonale mesterskapet i Charlotte. Denne hendelsen blir ofte referert til som AUU Tour, som tilhører amatørligaen, men likevel tiltrekker den en stor del av talentet. De små spillerne deltok. Brownie er for tiden rangert 10th i 2023 "Newcomer Rankings", og hans backcourt-partner Mickey Williams er rangert først, og den sterke backcourt av de to er en viktig grunn for laget å vinne.
 
Hver gang det er konkurranse med Brownie, vil det alltid tiltrekke flere publikum. Folk vil se hvordan James sønn spiller. James så også Brownies spill mange ganger denne sommeren, og superstjernen i NBA. Sitter på siden av sønns domstol, bare en far som jublet på sønnen sin. Han vil stå opp og applaudere for målet, og vil klage på grunn av misnøye med straffen.
 
Som James sønn pleide Brownie å bli vant til spotlighten. Da han var ni år gammel begynte alle å være oppmerksom på ham. Alle håper at han en dag vil kunne komme inn i NBA og James for å konkurrere på samme stadium. James sa også at dette er en av hans største ønsker.
 
Brownie, som er under 14 år, håper å lande i NBA i 2023. Da James er 38 år gammel, har James ikke sett en regressiv fysisk tilstand de siste årene, selv om han er 40 år gammel, er det ikke et problem. Brownie har også gått inn i basketballskolen i Los Angeles for å motta mer avansert og vitenskapelig basketball trening, noe som er en viktig grunn til at James skal velge Lakers. Hvis denne situasjonen utvikler seg jevnt i henhold til denne situasjonen, er det ikke tomt snakk mellom de to.
 
Brownie er i stand til å vise sitt talent og ferdigheter i basketball i en ung alder. I tillegg til gode gener har James skapt et godt miljø for ham å smi ham. Men du får mye mer, og du må bære mer, og Brownie, som bærer navnet LeBron James, står også overfor det presset hans jevnaldrende ikke kan føle. Etter den samme superstjernen innrømmet O'Neills sønn Sharif at Brownie står overfor større press enn han.
 
James sa at han nå angrer å gi Brownie navnet LeBron James. Det er en veldig stolt ting å få farens navn, men i Brownie er dette en utfordring. Denne uvanlige stoltheten krever at han strever etter mer. Gaven gitt av denne skjebnen har langsomt markert prisen så tidlig som tiden.
 
Før vi opplever faren og sønnen som konkurrerer på samme scene billige Los Angeles Lakers Basketball Drakter, må vi fortsatt vente sakte og vente på at Brownie skal vokse opp og vokse på en vei full av lys, men full av torner.