02/08/2019
Houston Rockets introduserte Russell Westbrook for media forrige uke, og satte på plass den siste delen av kjernen. Laget vil nå ha Westbrook, James Harden og Clint Capela på kontrakt i minst de neste tre sesongene, og kanskje mer, avhengig av spilleralternativer.   Men som jeg har skrevet det siste året, vil den neste store avgjørelsen for teamet dreie seg om fri byråstatus til vakt Eric Gordon.   Houston Rockets introduserte Russell Westbrook for media forrig..
12/06/2019
Houston Rockets vil ha flere representanter da Team USA starter treningsleiren her om noen måneder. Hvem vil trolig gjøre den endelige kuttet for truppen? Houston Rockets er i butikken for enda en travel sommer. En del av busyness kommer med offseason flytter laget ser etter å gjøre mens det er noen morsomme, som Rockets har tre representanter for Team USA treningsleiren som vil finne sted tidlig i august.   James Harden er det åpenbare hovedstykket fra Rockets som vil v..
16/04/2019
Som Houston-rakettene begynner sin runde i 2019, vil de gjøre en dyp løp i postseasonen og ta et mesterskap til Houston.   De startet en solid start på søndag ved å banke ut Utah Jazz 122-90 i spill 1 av deres første runde playoff-serie.   Vesten er styrt av den to-tiden forsvarsmesteren Golden State Warriors. Hvis du vil vinne en tittel, må du gå gjennom dem.   Den tidligere NBA-mesteren Kendrick Perkins kom til ESPNs Adrian Wojnarowski på The ..
18/02/2019
I løpet av de siste to månedene har James Harden plassert seg i sjeldne selskaper. Den syv-timers all-stjerne scoret minst 30 poeng i sitt 31. etterfølgende spill, og sluttet Wilt Chamberlain (1962) til den nest lengste streken i NBA-historien.   Onsdag kveld, den regjerende MVP la til en annen klassisk prestasjon til hans CV, scoring 42 poeng i et spill mot Minnesota Timberwolves. Imidlertid, som Harden begeistret fans ved å registrere sin 22. 40-poengsutvikling av sesongen,..
27/12/2018
Atlanta Hawks prøver noe nytt i løpet av de tre siste spillene denne sesongen, spiller god basketball. Hawks har sett sammenhengende og vant tre på rad for Coach Pierce.   Atlanta Hawks sitter 12. i øst på (9-23), med tre av sine 9-vinner som kommer i sine siste tre kamper. Nå vil Hawks bringe en vinnestrek tilbake til Atlanta som de tar på et playoff-bundet Pacer-lag.   Å se på Hawks satt sammen tre seier på rad har vært morsomt for en Hawk's fan base som..
05/11/2018
Uten skadet basketball internasjonal Dirk Nowitzki truer Dallas Mavericks igjen en konkurs sesong i NBA.   Etter en desperat forestilling på 106: 118 mot New York Knicks og samtidig sjette nederlag i serie, er stemningen blant Texans irritert. "Det vi viste i kveld var veldig skuffende," skrek treneren Rick Carlisle. "Jeg tar ansvar for måten teamet mitt har utført og kjempet på."   Etter de eneste 24 suksessene fra 82 kamper i fjor, bør alt være bedre. Med Luk..
08/10/2018
Med to preseason spill ned og to å gå, vet Mavericks nøyaktig hva de har å gjøre med Luka Doncic som de kryper mot den vanlige sesongen.   De må slå Europa ut av ham.   Vi mener det på mest respektfull måte mulig og strengt i basketball.   I sin første NBA-action har 6-8 Doncic imponert alle med sin kreativitet, hans skyting og hans klok-over 19-årige måte å spille spillet på.   Mindre imponerende er de åtte omsetningene han h..
17/09/2018
1998 NBA offseason var gal. Michael Jordan skulle pensjonere for andre gang etter å ha vunnet sin siste ring som en Bull. NBAs kommende sesong vil bli forkortet til bare 50 kamper på grunn av den tredje låsen av tiåret. Spillerforeningen ville bare øke taket på lønn, eiere ønsket å spare penger. Liga avbrøt 1999 NBA All-Star-spill og David Stern var tilsynelatende i shambles etter Jordan-avgang. Midt i alt dette var Scottie Pippen ute etter et nytt hjem.   Michael Jorda..
06/09/2018
Når du går inn i den andre delen av et nytt kapittel for OKC Thunder, kan vi bare håpe gode ting fortsatt kommer. Men hvis i fjor lærte oss noe, kan ingen utfall utelukkes.   Uansett hva som skjedde med old school, hard-nosed basketball da motstandere hatet hverandre og ville gjøre noe for å vinne? Svaret på dette spørsmålet er Russell Westbrook. Uansett situasjonen når Westbrook tar gulvet, hater han alle som står i sin måte å vinne.   Westbrook smittso..
24/08/2018
Regjerende NBA MVP James Harden ser ingen grunn til at Carmelo Houston Rockets Basketball Drakter Anthony vil ha problemer med å tilpasse seg Houston Rockets.   Å snakke med Players Tribune, Harden sa at det vil være "lett" å akkordere Anthony inn i rotasjonen fordi Rockets er et lag med "mange høye IQ-gutter rundt" allerede.   The Rockets kunngjorde Anthonys underskrift den 13. august etter at Atlanta Hawks kjøpte ut det siste året i kontrakten sin i for..
08/08/2018
James eldste sønn, Brownie, valgte å bli med på Crossroads Middle School i Santa Monica-området i Los Angeles nba drakter. Dette er en Los Angeles basketball skole hvor Brownie vil starte et nytt liv for læring og basketball, og dette er hvor James er i år. En av de viktigste grunnene til å velge Lakers om sommeren. Han håper at hans sønn vil få en bedre basketballopplæring og håper å konkurrere med hverandre i fremtiden.   Kanskje du ikke vet mye om Brownie, men jeg..
01/08/2018
På lørdag ble jeg gift. Mine venner gjorde en perfekt dag både nba drakter morsom og autentisk ved å sikre og lese en uttalelse fra Houston Rockets daglig leder Daryl Morey under bryllupsseremonien.   Jeg vokste opp til Houston Rockets-spill på toppmøtet, og deretter Toyota-senteret. Jeg lyttet til 1994-mesterskapet på radio fra en Boy Scout sommerleir. 1995-tittelen jeg så på mens jeg sto på et salongbord.   Under college så jeg en gang opp fra et kortbor..
06/04/2018
Quinn Cook er en av de positive overraskelsene til Golden State Warriors. The Guard spiller fortsatt med en toveis kontrakt, men mesteren vil gjøre dette til en ekte flerårig kontrakt.   Dette er rapportert av Chris Haynes og Marc J. Spears fra ESPN. Følgelig vil Warriors rapportere utførelse innen 10. april, for å bruke Cook i playoffs. Det er allerede enighet om et arbeidspapir i to år.   De to kontraktene ble re-lansert før denne sesongen, slik at lagene ka..
17/01/2018
Ifølge New York Times reporter Mark - Stein avslørte at Cavaliers nylig dårlig rekord, ifølge informerte kilder, transaksjonsfristen, Cavaliers minst en avtale.   Ridderne går ikke bra i det siste, med bare to seire og åtte tap i de siste 10 kamper, inkludert en rekke tap til playoffs. Nylig tapte Cavaliers 14 poeng til Celtics, og tapte 34 poeng til Raptors som manglet Lori og Ibaka. Etter å ha mistet krigerne, ble de feidet av sine motstandere.   Siden 2014 ..
18/10/2017
Dallas Mavericks bestemte seg på mandag for å konvertere kontrakten til Gian Clavell til en toveis kontrakt. Dette gjorde rosteren i Dallas offisiell på vei inn i home opener på onsdag kveld.   Med Clavell flytte inn i den siste toveispunktet, betydde dette at alle Salah Mejri, Jeff Withey og Maxi Kleber gjorde den offisielle 15-manners ruten. Dette er i tillegg til Josh McRoberts, Dwight Powell og Nerlens Noel som alle kommer fra benken også.   Dette betyr at s..
02/09/2017
Tidligere Rockets power forward og fan favoritt Chuck Hayes har returnert til laget som prospiller personell scout.   Hayes, som hadde en lignende posisjon med Denver Nuggets i fjor nba drakter, vil fortsette å evaluere NBA og andre spillere for Rockets, med litt arbeid i spillerutvikling, sa Rockets visepresident Gersson Rosas.   "Vi verdsetter ham ikke bare som spiller, men hans profil og bakgrunn er ekstremt verdifull for det vi gjør på personalsiden," sa Rosas..
03/08/2017
Pop superstjernen Beyonce, en Houston-innfødt, muller en investering i National Basketball Association's Rockets nba drakter, ifølge folk kjent med saken.   Rockets-eier Les Alexander, en tidligere bondhandler, sa i forrige måned han solgte laget blant en økning i franchiseverdier på tvers av sport. Klubbens popularitet i Kina kan presse salgsprisen forbi rekordet 2 milliarder dollar Steve Ballmer betalte for Los Angeles Clippers for tre år siden.   Alexan..
05/07/2017
New Orleans Pelicans front office gjorde det voldsomt at deres nr. 1-prioritet denne Basketball trøye offseasonen var å låse opp Jrue Holiday langsiktig. De oppnådde dette målet 1. juli ved å signere Holiday til en heftig femårig, $ 126 millioner forlengelse.   Med forlengelsen har pelikanene låst seg inn i en kjerne av Anthony Davis, Jrue Holiday og DeMarcus Cousins. Det er en veldig talentfull kjerne, men pelikanenes vei til playoffs blir stadig tøffere om dagen. ..
09/06/2017
Til tross for at NBAs gratis byrå ikke starter i mer enn tre uker, er det nok spekulasjoner om hvilke spillere som kan ledes til nye lag, inkludert de som involverer Miami Heat. I Heats tilfelle er en mørk hestekandidat som er kastet inn i blandingen, Atlanta Hawks power forward Paul Millsap.   Dan Favale of Bleacher Report skriver at signering av 32-åringen Millsap ville tydeligvis bety at Miami ikke ville kunne registrere Dion Waiters igjen og kanskje ikke ha plass til å be..
26/05/2017
Velkommen til den oppdaterte Blazer's Edge! For å feire det nye utseendet til våre idrettssamfunn deler vi historier om hvordan og hvorfor vi ble fans av favorittlagene våre. Hvis du vil dele historien din, gå over til FanPosts for å skrive ditt eget innlegg. Hver FanPost blir inngått i en tegning for å vinne et $ 500 Fanatics gavekort. SBNation samler alle historiene her og har de beste i vårt nettverk også. Kom fan med oss!   I stedet for å plukke en Blazer's Edge-med..
15/05/2017
Redaktørens notat: SportsDays Eddie Sefko skrev nylig en serie kolonner basketball klær som kroniserer Mavericks 'NBA-utkast til lotterispill. Med årets lotteriedager unna, tar vi det tilbake. The Mavericks har ikke en nylig historie om å være i NBA-utkastet lotteriet, men i sin tidligere inkarnasjon hadde de en lang historie med å håpe på pingpongkulenes guder å se positivt på dem. Akk, de gjorde det ikke. Faktisk er deres historie i lotteriet alt annet enn lagret. ..
05/05/2017
WASHINGTON - Guard Bradley Beal mener at Washington Wizards må "presse tilbake" mot Boston Celtics 'fysikalitet hvis Wizards håper å samle seg fra et 0-2-underskudd i en semifinal-serie i Øst-konferansen.   Beal var begrenset til 14 poeng på 4-of-15-skyting på 47 minutter og Basketball trøye savnet en buzzer-beater på slutten av reguleringen i Washingtons overtidstap i Game 2 på tirsdag.   Speaking på Washingtons morgen shootaround før torsdagens spil..
01/05/2017
TORONTO - Na chvíli to bylo jako vidět jednorožec. Torontoři Raptors vázali míč kolem obvodu a hráli takový přestupek, že NBA se již Basketball trøye dávno pohybuje směrem k: pass, pass, pass, score.   To byla hra 5 proti Milwaukee Bucks. Raptors měl 28 asistencí, proti pravidelnému sezóně průměr 18,5 za hru, nejnižší v NBA. Pomocný poměr Toronto - procento majetku týmu, které skončí s asistencí - v této hře bylo 21,8, což je číslo Zlaté..
28/04/2017
Russell Westbrook-historien ble så allestedsnærværende så fort i 2016-17, Kjøpe Billige NBA Basketball Drakter! at det ble lett å glemme at Oklahoma City Thunder var et ekte lag med ekte quirks og vinnende attributter som vi ikke bare en gang likte, men forkjempet.   Bare en TV-goof ville si at Westbrook på en eller annen måte fjernet klubben sin identitet i hans søk etter en trippel-dobbel, eller sin vilje til å dele ballen og evnen til å bli en all-rounder. Som ..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis